Overstappen Energieleverancier

overstappen stroom

Bereken jouw aanbod

Je persoonlijke aanbod berekenen. Ontdek wat jij kunt besparen op je energierekening.

Bereken eenvoudig je besparing

Het berekenen van je energieverbruik kosten slechts 1 minuut.

Persoonlijk op postcode

Voer je postcode en huisnummer in en ontvang de aanbiedingen.

Eenvoudig vergelijken

Bekijk onze overzichtelijke vergelijker en bereken je eigen aanbod.

Energie Vergelijken

Wist je dat het goed mogelijk is dat je voor jouw elektriciteit veel meer betaalt dan nodig is? Je kunt in Nederland makkelijk van leverancier wisselen en daarmee een aanzienlijk bedrag besparen. Het veranderen van jouw energieleverancier kan ook een aantal andere voordelen hebben, maar wat zijn deze voordelen?

Waarom en hoe overstappen van energie?

Bij het kiezen van een Nederlandse energieleverancier is het essentieel dat je de juiste voor jou kiest. Een snelle en gemakkelijke manier om dit te garanderen, is door een vergelijkingswebsite te gebruiken. Dit zal je helpen bij het zoeken op het type energie dat je wilt (elektriciteit, gas of een mix) en het contract. Je kunt ook gemakkelijk zien welke providers groene alternatieven bieden.

Overstappen Energie

Overstappen van energie was nog nooit zo eenvoudig. Het vergelijken ervan is snel gebeurd. Kies de aanbieder die het best bij uw situatie past en stap over. De energiemarkt is sinds 2004 geliberaliseerd. Dit heeft als effect gehad dat we in Nederland vrij zijn om te kiezen bij welke energieleverancier we stroom en gas afnemen. Hierdoor is de concurrentie tussen de energieleveranciers goed op gang gekomen en daarvan kunt u als particulier flink van profiteren. Overstappen van energie is daardoor voordelig.

Overstappen van Energie is eenvoudig

Kom ik zonder energie te zitten? Is overstappen van energieleverancier ingewikkeld? Veel niet-overstappers zijn bang om van energieleverancier te veranderen. Het gevolg is vaak dat ze opgescheept zitten met de duur energietarief van elektriciteit. Dit is niet alleen slecht voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu – een goedkoop en milieuvriendelijk elektriciteitstarief is meestal slechts een paar klikken verwijderd. 

Veranderen van energieleverancier is eenvoudig. Wij verzorgen dat graag voor u. Kies eenvoudig een geschikt elektriciteitstarief op onze website. Na je vergelijking is het mogelijk om direct over te stappen van energieleverancier. U hoeft zich verder nergens zorgen over te maken.