Meest gestelde vragen

De genoemde energieprijzen op onze website zijn actueel. U vergelijkt dus altijd met de op dat moment geldende tarieven. 

Ja indien u bij ons overstapt is dat geheel gratis.

Als u van plan bent over te stappen naar een andere energieleverancier, dan is het verstandig om na te denken over een aantal aspecten waarop veel producten verschillen. Wilt u een vast of variabele tarief? Wat is de gas prijs? Moet u een overstap boete betalen indien u overstapt.
Kies op basis van prijs, looptijd contract, groen/grijze energie, vaste of variabele energieprijzen aan de linkerkant, aan de rechterkant is het mogelijk een keuze te maken die het beste bij u past. Vul hierboven uw gegevens in om de energieprijzen te vergelijken.
Stadsverwarming is een duurzame, veilige en lokale manier om gebouwen van warmte en warm tapwater te voorzien. Stadswarmte maakt gebruik van restwarmte die vrijkomt in elektriciteitscentrales of bij het verbranden van afval. In leidingen onder de grond wordt de warmte naar bedrijven en jouw huis getransporteerd. Dit maakt een gasaansluiting overbodig.
Cashback betekent letterlijk “geld terug” in het Engels. Andere woorden voor Cashback zijn welkomstkorting, welkomstpremie of Energie tegoeden. Je ontvangt die als kado om lid te worden bij een energie maatschappij.

Waar vind ik de laatste acties?

Wat is jullie e-mail?

Overstappen Stroom